Het perfecte keyboard voor een mini-pc

Wie eenmaal beslist heeft om een mini-pc in huis te halen doet dat meestal met een reden. De één wil een compact systeem omdat het zo veel plaats bespaart, terwijl de ander gewoon een pc wil kopen en zelf z’n besturingssysteem wil kiezen. Wat de reden ook is, er zijn zo van die randapparaten die echt typisch zijn voor een mini-pc. Welke mini-pc je hebt maakt niet veel uit, maar wie het neusje van de zalm wil voor z’n computer krijgt hier een overzicht van welke toetsenborden je installatie echt áf maken.

Een mini-pc is op zich al bijzonder, dus je toetsenbord mag dat ook gerust zijn! Een Rapoo keyboard is dan zeker een optie. En wat voor één! Een minimalistisch toetsenbord met toch alle comfort om handig te kunnen werken. Wie al het toetsenbord van een laptop heeft gebruikt zal zich meteen vertrouwd voelen met deze Rapoo E9070. Draadloos, compact en ultraplat!

rapoo-e9070

Wie het nog compacter wil aanpakken kan kiezen voor een Rapoo met ingebouwd touchpad. Dit evenaart niet het gevoel van een laptop. Het overstijgt het! Je mini-pc zal het beeld doorsturen naar je bling bling monitor, terwijl je toetsen en muis toch zeer compact zijn en amper plaats inpakken op je bureau. Wie er eenmaal mee gewerkt heeft wil nooit meer anders. Een mooi staaltje van minimalistisch design.

Rapoo-e2700

Wie een mediacenter of htpc wil maken van zijn mini-pc kan wel wat shortcuts gebruiken op z’n toetsenbord. En dan komt het Trust Entertainment keyboard op de proppen! Compact, klein, volledig én handig. Wat wil je nog meer? Een aparte muis is overbodig. Want dieze Trust heeft een trackball. Het heeft een dagje wennen nodig, maar al snel merk je de voordelen hiervan. Bovendien zijn er allerlei knoppen die je multimedia-ervaring nog completer zullen maken. Een film of mp3 pauzeren doe je gewoon met een druk op de knop.

trust-entertainment-keyboard

Wie geen behoefte heeft aan klein en compact toetsenbord, maar eerder gaat voor een een klassiek keyboard is aan het juiste adres met een Microsoft Wireless 800. Het is een combinatie van toetsenbord en muis. Toch hebben beiden maar 1 nano-ontvanger nodig. Zo hoef je maar 1 usb-poort op te offeren op je mini-pc voor twee apparaten. En wie een numeriek keypad niet kan missen hoeft zich bij deze Microsoft Wireless 800 geen zorgen te maken.

microsoft800-wireless

Reageer :

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *